Skandinavisk minimalisme med linoleums elegance

Køkkenhavns køkkener forener den smukke skandinaviske minimalisme med skræddersyet varme og personlighed.

Vores køkkener baserer sig  på symmetri, rene liner, karakter, kvalitet og bæredygtighed. Materialerne, vi arbejder med, er det skønne naturmateriale linoleum på nordisk birkefinér eller indfarvet valchromat.

Køkkenhavn er køkkenet til dig, som ikke vil have et laveste-fællesnævner-køkken, der er så hvidt, at det går i ét med væggene. Køkkenhavn er valget til dig, som elsker den skandinaviske minimalisme, men helst fortolket og tilføjet varme og personlighed, så det passer til dig og dit hjem.

Vi baserer vores håndsnedkererede linoleumsfronter på HTH’s base, da HTH leverer høj kvalitet (til meget rimelige priser) og samtidig er en dansk virksomhed, der producerer i Danmark. Vi vil ikke være snobbede, men det kan godt smerte et blødt håndværkerhjerte at sætte de fronter, der er kælet for, på en base, der ikke matcher i kvalitet.

Når det er sagt, kan vi levere linoleumsfronter til alle baser.

Processen

Vi aftaler et møde, hvor vi kommer ud og lytter til dine behov, kigger på mulighederne i rummet og måler op. Vi kommer tilbage med et forslag til, hvordan dit nye Køkkenhavn-køkken skal se ud, hvilken linoleumsfarve der vil være flottest i dit køkken, og sammen justerer vi detaljerne, til vi er sikre på, vi har skabt den bedste, mest funktionelle og smukkeste løsning.

Når arbejdet går i gang

Måske skal det gamle køkken fjernes, måske skal køkkenet endda rykkes ind i et helt andet rum, måske drømmer du om et vindue over vasken eller en småsprosset glasvæg, hvor spisebordet skal stå eller et nyt trægulv. Lige meget hvor meget eller hvor lidt, der skal gøres, før dit nye køkken bliver perfekt, tager vi hånd om hele processen, hvis du ønsker det – også når VVS-manden og elektrikeren skal koordineres med maleren og leverandøren af din nye marmorvask.

Vi følger projektet til dørs, og vi går ikke igen, før du ikke bare er glad, men lykkelig for dit nye Køkkenhavn-køkken.

Koekkenhavn_koekken_koncept

VI VIL GLÆDE OS TIL AT HØRE FRA DIG